воскресенье, 21 февраля 2016 г.

Мій космос...Натхнення від Люди

 Щоб Ви не сумували та не думали про понеділок, наступаючий на п`яти, ми вирішили зайняти ваші думки космосом від нашого дизайнеру! ;) Тож, займайте зручні смісця, та поринайте з головою у космічну магію та зірки!
********
Вітаю вас, наші любі!
Сьогодні я, Люда, ділитимусь із вами трохи незвичною для мене роботою, але дуже натхненною! Все почалося із отримання прекрасних заготовок для альбому у формі зірки, і планувала я з ними зробити якийсь милий дитячий чи романтичний альбомчик. Аж тут одного дня мені в голові склалася картинка того, що ви побачите далі, і мене вже було не зупинити))) Тиждень праці, море натхнення, літри фарби та кольорові руки - але який результат!
І ось декілька фото процесу створення альбому з мого інстаграму

Попереджаю, що фото буде багато! А ще ви дізнаєтесь, які незвичні матеріали я тут використовувала))) Почнемо розглядати! 
Заготовки я щедро фарбувала, збризкувала спреями, замазувала текстурними пастами, а тоді знову фарбувала, але чіпборд витримав це прекрасно, його ані скілечки не повело!
Альбом поки що без фото, але я бачу його як історію про когось особливого. В рамці крім напису є ще дрібненькі кришталеві кульки.
Фон я фарбувала чорним медіумом, тоді бризкала спреями через трафарет. Далі я місцями нанесла текстурну пасту через трафарет-трикутники, а тоді пофарбувала їх бірюзовим спреям та золотою і бордовою фарбою (наносили її пучками лише зверху). Вийшов справжній космос!
На обкладинці я використала також фон із сердечками, порізавши його на частинки.
Ну і квіти для альбому я штампувала на кальці прозорою пудрою для ембосінгу, а тоді розфарбовувала спреями. Навирізалася я вдосталь, добре, що я люблю ця справу!
Використовувала для підкладок під фото текстурний картон, який штампувала і збризкувала спреями, а також тут є папір ручної роботи із пелюстками троянд! Також в роботі можна побачити чорний папір ручної роботи із глітером, а також шматочок шпалер - це отой біло-бірюзовий папір з квітами)))
На другому розвороті можна побачити золоті квіти Prima
Тут також в альбомі був викоростаний чіпборд-серця і золота-золота зірка, завитушки із коричневої фольги, які дуже гарно смотряться на темному фоні!
Дуже гарним вийшов третій розворот з тюльпанами.
На ньому я використала чіпборд Ключик, а завитушка зроблена теж із фольги, але срібної.
На останньому, п'ятому розвороті також є наш чіпборд - кругла рамочка. На ньому дуже багато мережива, квітів та іншої краси!
В рамочцу вставила кальку із золотими серцями і посипала її кришталевим топінгом. Красиво блищить фольга! Вона ще й клейка, то місцями я її зафіксувала на фоні!
Я дуже сподіваюся, що Вам сподобалась моя робота і я вас надихнула на нові експерименти із нашим чіпбордом

З любов'ю,
Ваша Люда



7 комментариев:

  1. Люда! Ну, наконец-то ты взялась за эту "грязную" работу! Не видела раньше у тебя ничего подобного и очень рада твоим закрашенным ручкам! Правда - космос!!!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Кріс, дякую!!! То дійсно перший такий альбом, де фон з нуля, бо я до мікс-медіа дуже обережно підбираюся)))) Але тут мені нарешті результат сподобався! Хоч виявилось, що мені ще стільки матеріалів не вистачає)))

      Удалить
  2. Красота невероятная!!!! Очень круто получилось)))

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Дякую, Юля! Мені так приємно, що сподобалось))

      Удалить
  3. Клас, дуже стильненько))) дійсно космічно, супер. Погоджуюсь з Крістіною, що такого в Люди ще не було і це класно))))

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Це розвиток :)! Та дуже гарно що Люда не боїться йти вперед та пробувати щось нове для себе! Альбом дуже неймовірний вийшов!

      Удалить
    2. Дякую, дівчатка! Я дуже тішуся, що змогла вас приємно здивувати! Мене дуже надихнули ці заготовки-зірки, і я відірвалася без будь-якого страху. Маю надію, що це нове буде мати якийсь і подальший розвиток!)))

      Удалить